Shuttle Parkeersysteem

Het Mecpark volautomatisch High Speed Shuttle Parkeersysteem, is opgebouwd als een volautomatisch magazijn, waarbij links en rechts van de transportbaan op maximaal drie niveaus wordt geparkeerd. Transport tussen in- en uitrijruimte en parkeerlocatie wordt uitgevoerd met een zogenaamde high speed shuttle. Dit concept is met name bedoeld om een snelle parkeeroplossing te bieden eventueel in combinatie met een deel conventioneel parkeren. Twee van de mogelijke uitvoeringsvarianten zijn hiernaast schematisch weergegeven. Voor meer info verwijzen wij naar de site van Mecpark BV.
<< vorige | parkeersystemen | volgende >>


Algemene informatie over parkeersystemen
 
Nijsten Maastricht B.V. ontwerpt en fabriceert ook lift- en verplaatsingssystemen ten behoeve van volautomatische parkeerconcepten. Mecpark BV uit Oisterwijk voert in deze de regie en vermarkt en levert deze volledige volautomatische parkeersystemen in een hecht partnership met een beperkt aantal uitvoerende partijen waaronder Nijsten Maastricht B.V. Voor meer informatie verwijzen wij u dan ook graag naar de site van Mecpark BV.

Shuttle Parkeersysteem - Shuttle parking system - Shuttle-ParksystemShuttle Parkeersysteem - Shuttle parking system - Shuttle-Parksystem