Personen-/goederenheffer in transportlijn

Personen-/goederenheffer in transportlijn - Persons / goods lifter in conveyor line - Personen- / Güterhebegerät in Förderlinie
Deze goederenheffer is geïntegreerd in een hangketting-, transport- en productielijn. Doel is om producten van deze bovenliggende lijn te kunnen afnemen.
 
Enkele details:
  • In overleg met een notified body is de risicobeoordeling van dit hefsysteem in kaart gebracht en zijn de benodigde beveiligingen gedefinieerd (o.a veiligheidsrok en -fotocel)
  • Hefvermogen 2000kg; hefhoogte 1000mm
  • Integratie en signaaluitwisseling met de transport- en productielijnAlgemene informatie over liften en goederenheffers
 
Liften en goederenheffers zijn leverbaar in allerhande technische uitvoeringsvarianten. Van explosieveilige personenliften voor buitenopstelling tot een eenvoudige schaarheftafel die in een bouwkundige “schacht” wordt geplaatst.
 
Waar standaard goederenheffers ontoereikend zijn, bedenken wij samen met u de meest efficiënte oplossing voor uw goederen- of personentransport.
 
Hierbij kunnen volledige keuringstrajecten worden doorlopen welke afhankelijk van de specs kunnen variëren van een volledige typekeuring tot het eenvoudig gezamenlijk met een notified body verrichten van de risicobeoordeling.

Personen-/goederenheffer in transportlijn - Persons / goods lifter in conveyor line - Personen- / Güterhebegerät in Förderlinie Personen-/goederenheffer in transportlijn - Persons / goods lifter in conveyor line - Personen- / Güterhebegerät in Förderlinie