Totaalsystemen

Investeren in een logistieke- of productielijn is een grote beslissing. Het is prettig als u daarbij kunt rekenen op één overall coördinator, zodat u niet voortdurend met diverse partijen hoeft af te stemmen.

U kunt ons inschakelen als sitecoördinator en hoofdaannemer bij het turnkey opleveren van uw project met separate inkoopmodules. U kunt er ook voor kiezen het volledige inkooptraject aan ons over te laten.

Bijvoorbeeld:

  • Een beladingssysteem wordt gevolgd door een labelprint- en foliewikkelsysteem van een toeleverancier. Nijsten Maastricht B.V. kan hierbij uw centrale aanspreekpunt zijn. In plaats van met diverse leveranciers, communiceert u met maar één partij.
  • Een material handlingsysteem vereist aanpassing van de staalconstructie in uw plant of een bouwkundige schacht. Hiervoor kunt u een engineeringbureau of een aannemer inschakelen. U kunt de complete civiele aanpassing door Nijsten Maastricht B.V. laten uitvoeren.
  • In uw transport- of productielijn komt een specialistisch product voor - een robot, een boutenwasmachine of een weegunit – dat geïntegreerd moet worden in uw lijn. U kunt het totale project, inclusief uw robottraject, bij Nijsten Maastricht B.V. onderbrengen.

Op onze betrokkenheid kunt u rekenen, maar onze rol is geen must. Ook als de projectcoördinatie bij een andere partij ligt, zullen wij proactief meedenken en grijze gebieden in uw project voorkomen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze afdeling verkoop.